Conferences 2018-04-25T13:17:02+00:00

CONFERENCES

Creating valuable platforms for relevant topics where important stakeholders, at national and European level, connect and engage for know-how sharing and interaction. Our top priorities are Precision Agriculture, Fruits and Vegetables, AgriTourism and the sustainable development of the Romanian rural sector.

Future events

AGROTURISM, EDITIA I

Categories: Conferinte viitoare|

In Romania fondurile europene alocate in perioada 2000-2014 au impactat puternic dezvoltarea socio-economica a mediului rural iar numarul facilitatilor destinate agroturismului a crescut de la 3121 la 6089 de unitati. Ne propunem sa cream un nou cadru de discutii pentru a analiza impactul politicilor de dezvoltare rurala asupra macroeconomiei romanesti dar si sa aflam la cald care este viziunea actorilor implicati in proiecte destinate agroturismului national. Va invitam sa ne contactati pentru a stabili inca de pe acum detaliile unei colaboarari pe aceasta tema.

Past events

Legume Fructe FORUMUL PROFESIONISTILOR DIN INDUSTRIE 2017

Categories: Conferinte trecute|

Editia a III-a a evenimentului ofera accesul la date si trenduri de piata relevante pentru evolutiei industriei de legume fructe din Romania si Europa, exemple de bune practici in colaborarea dintre furnizori si retaileri, noi oportunitati pentru cresterea competitivitatii producatorilor romani pe piata interna si externa. Forumulul profesionistilor din industria de legume fructe este un eveniment complex, format din mai multe componente: dezbateri in plen, sesiuni de matchmaking si expo hall. La editia din 2017 sunt asteptati peste 200 de participanti.